Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ψυχολογική προετοιμασία για πόλεμο στον ισραηλινό στρατό

gaza18
Οι διοικητές των ισραηλινών χερσαίων δυνάμεων άρχισαν από σήμερα το πρωί την συνήθη διαδικασία την έναρξη πολεμικής εμπλοκής, ψυχολογική προετοιμασία των στρατευμάτων τους (την ταξιαρχία Givati και την ταξιαρχία αλεξιπτωτιστών) για την χερσαία επιχείρηση στη Γάζα.
Χιλιάδες έφεδροι έχουν κληθεί με τον ακριβή αριθμό να "παίζει "μεταξύ 16.000 και 30.000
Ενώ τα ισραηλινά στρατεύματα συγκεντρώθηκαν έξω από τη Γάζα, οι ισλαμιστές αντάρτες της Χαμάς συνέχισαν τις επιθέσεις τους στις ισραηλινές κοινότητες στο νότιο Ισραήλ. Περισσότεροι από 40 πύραυλοι εξαπολύθηκαν από το πρωί της Παρασκευής.
Τουλάχιστον δύο πύραυλοι έπληξαν την πόλη της Be'er Sheva με το αντιπυραυλικό σύστημα "Iron Dome" να τους εξουδετερώνει με επιτυχία .
Επίσης 4 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν προς την πόλη Ashdod λίγο πριν από τις 11 π.μ. και αυτοί επίσης, καταρρίφθηκαν από το αντιβαλλιστικό σύστημα Iron Dome.
Ελλήνων Φάλαγγα: Ένα μεγάλο πολεμικό μπαμ φαίνεται ότι θα εξελιχθεί σε μερικά
24ωρα με όλες τις μογγολικές χώρες να προχωρούν γοργά προς πόλεμο Ηγέτες και λοιποί λένε ότι ο πόλεμος δε θα μείνει μονό εκεί (θυμίζουμε τα λογία που είπε ο Πτέραρχος Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας του Ιράν ότι θα γίνει 3 παγκόσμιος πόλεμος αν γίνει τέτοια σύγκρουση και να που γίνεται) αλλά θα εξαπλωθεί προς τον ευρωπαϊκό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου